RETOURNEREN

Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht? Is het de verkeerde maat, bevat het een productiefoutje of is er een andere reden waardoor je (een gedeelte van) je bestelling wilt ruilen of retourneren? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst (1e aanbieding) mag je het artikel ruilen of retourneren!

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! Vermeld op de bijgeleverde pakbon wat ik ermee moet doen (ruilen, tegoedcode of geld terug) en voeg deze pakbon bij de producten die je terug wenst te sturen. Let op! Retourzendingen zonder bijgesloten pakbon kunnen niet worden verwerkt!

Verder geldt:

 • Afgeprijsde artikelen (vanaf 30% korting) komen niet in aanmerking voor ruiling, tegoedcode of een terugbetaling.
 • Artikelen uit de STOCK SALE komen niet in aanmerking voor ruiling, tegoedcode of een terugbetaling.
 • Artikelen betaald met een tegoedcode komen niet in aanmerking voor een terugbetaling.
 • Het artikel mag niet gedragen zijn.
 • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
 • Artikelen met (bijvoorbeeld) make up vlekken worden niet teruggenomen.
 • Beauty artikelen, lingerie en oorbellen worden in verband met hygiëne niet terug genomen.
 • Terugzending van artikelen gebeurt voor rekening en verantwoording van de klant.

Na ontvangst van je retourzending betaal ik je uiterlijk de 7e dag het aankoopbedrag via de door jou bij de bestelling gekozen betaalmethode terug. Afhankelijk van je bank zal de terugstorting dezelfde of 1-2 dagen later zichtbaar zijn op je rekening.

 

De artikelen mogen teruggestuurd worden naar:

Ananoë
Kalkstraat 11
8570 Anzegem
België

De makkelijkste manier is om het product via het retourportaal van Ananoë aan te melden: https://ananoe.shipping-portal.com/rp/    en hier dan een retouretiket af te drukken.

Hierbij zal de retourkost van € 4,95 nadien afgehouden worden van het terug te storten bedrag. Deze retourkost omvat de retourzending met onze retoursticker en de retouradministratie.

TIJDELIJK GRATIS RETOURS: wanneer je een definitieve aankoop (bedrag aankoop na retour) hebt van minimum 50 EUR, dan mag je eventuele andere stuks die je niet bevallen/niet passen/..  gratis retour sturen. Om in aanmerking te komen voor gratis retour moet het pakket teruggestuurd worden via ons eigen retourportaal: https://ananoe.shipping-portal.com/rp/   

 

Anders kan je ook steeds zelf een etiket aanmaken op de site van Bpost via deze link. of vanuit Nederland via PostNL via deze link.

 

 

RUILEN

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat of kleur?

Ga als volgt te werk:

 • Vul op de bijgesloten pakbon in welke andere maat of kleur je wenst te ontvangen.

Verder geldt:

 • Er kan slechts eenmalig worden geruild met gratis verzending en na een ruiling kan niet meer worden gekozen voor een terugbetaling.
 • Er worden geen aankopen geruild tegen andere artikelen. Als je een compleet ander product wenst bestel je het gewenste product via onze website en stuur je het andere artikel terug, zie hiervoor de tekst hierboven onder het kopje Retourneren.
 • Mocht een artikel dat afgeprijsd is (vanaf 30%) niet meer beschikbaar zijn in een andere kleur of maat ontvangt u een kortingscode. Je kunt dit dan gebruiken voor een nieuwe aankoop. Je ontvangt géén terugbetaling.

  Is een artikel beschadigd of hebben we het verkeerde artikel geleverd, stuur zo snel mogelijk een e-mail met je naam, ordernummer en het artikel waarbij iets mis is gegaan.

  Ik zal je meteen een retouretiket bezorgen en de voorraad checken om te kijken of ik het juiste artikel nog kan versturen. Mocht dit niet zo zijn mag je het ruilen tegen een ander artikel.

  Heb je liever een terugbetaling (indien het juiste artikel er niet meer is)? Ook geen probleem! Uiterlijk de 7e dag na ontvangst van je retourzending betaal ik je het bedrag terug via de betaalmethode die je gekozen hebt bij je bestelling! De kosten voor de terugzending zijn in dit geval uiteraard voor mijn rekening!